print PDF
CBF Erkenningspaspoort

Avonturis

Het leven van mensen met ernstige meervoudige beperking verrijken d.m.v. nieuwe ervaringen op te doen a.d.h.v. zinvolle vrijetijdsbesteding
Info Sinds 1 juli 2018

Dit willen we oplossen

'Lege tijd' op de dag zinvol invullen en daarmee voorkomen dat er onderprikkeling, frustratie/agressie, verveling en slapeloosheid ontstaat.

Dit is waar we trots op zijn

Dat we altijd weer creatieve praktische oplossingen weten te bedenken om de deelnemers te kunnen laten meedoen en te laten genieten. Dat we een klein maar fijn team hebben wat met heel veel liefde en bevlogenheid iets voor deze doelgroep wil betekenen.

Dit willen we bereiken
Zorginstelling breed voor cliënten zinvolle vrijetijdsbesteding te verzorgen door aantrekkelijke thema’s te ontwikkelen met bijhorende decors/attributen/spel, om daarmee een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het levensgeluk van mensen met een complexe zorgvraag.
Dit gaven we uit in 2018 € 698
  • Kosten administratie en beheer 8%
  • Wervingskosten 92%
Zo bereiken we ons doel
  1. In een centrale ruimte plaatsen wij een thematisch decor. Een belevingsprogramma wordt in samenspraak met dagbesteding/agogen uitgevoerd.
  2. Op een woonlocatie wordt semi-permanent een mini-belevingsinstallatie geplaatst met bijhorende thematische activiteiten.
  3. Met een team van vrijwilligers ontwikkelen we 'basic' snoezelmateriaal wat bij voorkeur wordt gemaakt van rest-recyclematerialen.
Dit besteedden we in 2018 aan het maatschappelijk doel Info € 0
Dit waren onze inkomsten in 2018 € 10.442
  • Particulieren 4%
  • Bedrijven 96%
Dit waren onze reserves en fondsen in 2018, ten dienste van de doelstelling Info € 9.573
  • Overige reserves 100% Bestemming (nog) niet door het bestuur bepaald.
Medewerkers Info 0
Vrijwilligers 10
Sector Gezondheid
Actief in Nederland
Bekijk ook andere goede doelen Register goede doelen
Meer weten? cbf.nl