Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


BeSt

Het leveren van een maatschappelijke meerwaarde voor de stad Rotterdam.

Dit willen we oplossen

Met BeSt proberen we op een aantal maatschappelijke problemen in de buurt te focussen. Neem bijvoorbeeld de eenzame ouderen, de daklozen, kinderen van minderbedeelde ouders, gebrek aan uitjes voor gehandicapten, gebrek aan geld voor mooie projecten.

Dit is waar we trots op zijn

Ten eerste zijn we er trots op dat al deze activiteiten door studenten worden georganiseerd, zij doen dit dus naast hun studie en bijbaantjes. Daarnaast zijn wij uiteraard trots op het feit dat de activiteiten van BeSt steeds populairder worden en daardoor steeds groter.

Medewerkers
0
Vrijwilligers
0
Sector Welzijn
Doelgroepen
Actief in
Nederland

Sinds 1 november 2012

Dit willen we bereiken

Stichting BeSt wil graag deze mensen, die in de buurt wonen, op vrolijken en leuke dingen voor hen organiseren. Denk hierbij aan activiteiten die voor de verschillende doelgroepen georganiseerd worden, hieronder worden deze verder uitgelegd. Ook verlenen wij subsidies.

Dit gaven we uit in 2021

€ 58.198

Maatschappelijk doel
95%
Beheer en administratie
4%
Werving
0%

Zo bereiken we ons doel

1. Christmas in Kralingen: een activiteit georganiseerd voor kinderen in de buurt die geen geld hebben om Kerst te vieren thuis.
2. Unlimited Festival: een activiteit voor geestelijk- en lichamelijk beperkten, zij zullen een onvergetelijke dag hebben vol muziek en spellen
3. Paasbrunch: deze brunch wordt georganiseerd voor een daklozencentrum, zij zullen lekker eten krijgen met een feestelijk tintje.
4. Boottocht: deze activiteit is voor ouderen uit een verzorgingstehuis, zij zullen een dagje uit gaan en varen in Rotterdam met een high tea.

Dit besteedden we in 2021 aan het maatschappelijk doel Info

€ 55.553

Recreatie, sport en wensvervulling
100%

Zo komen wij aan ons geld

Elk jaar collecteren 300-400 vrijwilligers een week lang in de stad Rotterdam.

Dit waren onze inkomsten in 2021

€ 82.370

Particulieren
100%

Dit waren onze reserves en fondsen in 2021 Info

€ 165.306

Overige reserves
84%
Bestemmingsreserves
16%