Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


Connect2Us

Onze stichting helpt cultuurverschillen te herkennen, begrijpen en accepteren zodat we elkaar als gelijken kunnen benaderen.

Dit willen we oplossen

Als migranten zich in een nieuw land vestigen krijgen ze vaak te maken met situaties waarin cultuurverschillen naar voren komen. Normale, dagelijkse situaties kunnen plezierig zijn, maar ook ongemakkelijk of zelfs verbijsterend. En niet alleen voor de nieuwkomer.

Dit is waar we trots op zijn

Wij zijn er trots op dat we met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek de burger eenvoudige en heldere handvatten kunnen geven om te begrijpen en accepteren hoe wij zelf en hoe anderen belangrijke sociale dilemma's benaderen en oplossen.

Medewerkers
0
Vrijwilligers
24
Sector Welzijn
Doelgroepen
Actief in

Sinds 1 oktober 2018

Dit willen we bereiken

Onze stichting helpt deze verschillen te herkennen, begrijpen en accepteren zodat we elkaar als gelijken kunnen benaderen.

Dit gaven we uit in 2020

€ 8.168

Maatschappelijk doel
87%
Beheer en administratie
13%

Zo bereiken we ons doel

1. Door middel van het vertellen van verhalen lichten wij het publiek voor over hoe en waarom mensen verschillend over zaken kunnen denken.
2. Kinderen in de leeftijd van 12-13 jaar tijdens de burgerschapsles op speelse manier voorlichten over cultuurverschillen en -overeenkomsten.
3. Werknemers voorlichten over cultuurverschillen en -overeenkomsten zodat de kans op vooroordelen op de werkvloer verkleint wordt.

Dit besteedden we in 2020 aan het maatschappelijk doel Info

€ 7.146

Voorlichting en bewustwording
100%

Zo komen wij aan ons geld

Wij werven onder privé fondsen. Voor het schoolproject gaan we subsidies aanvragen.

Dit waren onze inkomsten in 2020

€ 0

Dit waren onze reserves en fondsen in 2020 Info

€ 421

Continuïteitsreserve
100%