Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


Happy Holiday

Happy Holiday biedt vakantie aan gezinnen waarvan een of meerdere gezinsleden (kinderen of ouders) ernstig of terminaal ziek zijn.

Dit willen we oplossen

Stichting Happy Holiday biedt vakantie aan gezinnen waarvan een of meerdere gezinsleden zodanig ziek zijn dat het gezin door de omstandigheden niet meer zelfstandig op vakantie kan gaan. We richten ons voornamelijk op gezinnen met ernstig zieke of terminale kinderen of ouders.

Dit is waar we trots op zijn

Tijdens de vakanties zijn er 24 uur/dag goed opgeleide vrijwilligers en verpleegkundigen aanwezig. Deze nemen met liefde de zorg uit handen. Ouders worden hierdoor ontlast en kunnen samen genieten van een welverdiende vakantie. Het gaat erom dat ieder gezinslid mee kan genieten.

Medewerkers
0
Vrijwilligers
0
Sector Welzijn
Doelgroepen
Actief in
Nederland

Sinds 1 juni 2019

Dit willen we bereiken

Het doel van Stg. Happy Holiday is om gemiddeld 20 gezinnen per jaar op een welverdiende vakantie te kunnen laten gaan. Door middel van twee tot drie vakantieweken per jaar te organiseren. Deze zijn zodanig gepland, zodat iedere vakantie regio opgenomen is in onze planning.

Dit gaven we uit in 2020

€ 787

Beheer en administratie
63%
Werving
27%
Maatschappelijk doel
10%

Zo bereiken we ons doel

1. Stichting Happy Holiday organiseert deze vakanties samen met zorgvrijwilligers, verpleegkundige en activiteitenbegeleiders en artsen.
2. De vrijwilligers hebben de deskundigheid om samen met het gezin een mooie vakantie te bieden en te organiseren rondom de zorg van het kind.
3. Helaas is een vakantie niet voor alle gezinnen vanzelfsprekend. Er zijn gezinnen waar het vaak niet mogelijk is om samen op vakantie te gaan
4. Door de kosten die gemaakt worden voor zieke gezinslid. zijn de meeste gezinnen financieel niet meer in staat een eigen vakantie te betalen

Dit besteedden we in 2020 aan het maatschappelijk doel Info

€ 80

Recreatie, sport en wensvervulling
100%

Zo komen wij aan ons geld

Sponsoring, donaties, fondsenwerving en eigen activiteiten

Dit waren onze inkomsten in 2020

€ 4.302

Particulieren
100%

Dit waren onze reserves en fondsen in 2020 Info

€ 40.855

Overige reserves
100%