Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


Wensstichting Oppepper4all-Nederland

Wij vervullen de allerliefste wens van een (ernstig) ziek persoon samen met partners/gezin. Een dag om kracht op te doen voor de toekomst!

Dit willen we oplossen

Wij willen eenzaamheid en onzekerheid voor één dag doorbreken o.a. d.m.v. van die ene speciale wensdag waarnaar uitgekeken wordt. Hen en het gezin weer wat toekomstperspectief geven. Onze vrijwilligers zijn TOPPERS die vanuit eigen ervaring weten wat een Oppepper betekent!

Dit is waar we trots op zijn

De organisatie en haar vrijwilligers ondersteunen en helpen mensen van ALLE leeftijden en stellen verder geen voorwaarden aan soort van ziekte, levensverwachting. Ieder mens zijn wens is ons dna en motto. Trots op onze vrijwilligers waarvan velen soms al 10 jaar bij ons zijn.

Medewerkers
0
Vrijwilligers
0
Sector Welzijn
Doelgroepen
Actief in
Nederland

Sinds 1 november 2016

Dit willen we bereiken

Het vervullen van deze wens geeft aan zowel de ontvangers als de uitvoerenden kracht en zingeving. De wensdag, opeenvolgende bezoekjes vermogen de eenzaamheid, de verruwing in de maatschappij en de anonimisering te verbreken. O4all inspireert anderen en verbetert sociale cohesie.

Dit gaven we uit in 2021

€ 14.108

Maatschappelijk doel
90%
Beheer en administratie
7%
Werving
2%

Zo bereiken we ons doel

1. Het innoveren en optimaliseren van onze doel- processen zodat niemand zonder wens hoeft te blijven. De impact is vaak groter dan ons budget
2. Het realiseren van een fotoalbum en/of videoreportage van de wensdag. In Corona hebben we een transitie gemaakt naar meer praktische zaken.
3. Het inspireren van mensen om anderen te helpen en het geven van voorlichting over ons werk. Wij leven in vreemde tijden, samen zijn we sterk
4. Voor de aanmeldingen van de gezinnen samenwerken met ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen in Nederland. Naamsbekendheid vergroten!

Dit besteedden we in 2021 aan het maatschappelijk doel Info

€ 12.747

Recreatie, sport en wensvervulling
100%

Zo komen wij aan ons geld

Al 15 jaar houden we onze eigen broek op zonder enige subsidie of steun van grote loterijen. Dat betekent dat O4all voor 100% afhankelijk is van donaties, sponsors en wervingsacties die door en voor ons worden georganiseerd. Onze naamsbekendheid is toegenomen, bekend maakt bemind

Dit waren onze inkomsten in 2021

€ 13.386

Particulieren
74%
Bedrijven
26%

Dit waren onze reserves en fondsen in 2021 Info

€ 33.484

Overige reserves
100%