Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


Reis met je Hart

Reis met je Hart verzorgt vakanties of weekendjes weg voor mensen die op of onder de armoedegrens leven. Iedereen verdient vakantie.

Dit willen we oplossen

Reis met je Hart zet zich in voor personen die door gebrek aan financiële middelen al langere tijd geen vakantie of dagje uit hebben kunnen genieten en creëert voor hen de mogelijkheid om zelf weer op vakantie of dagje uit te gaan om een ‘oplaadmomentje’ te genereren.

Dit is waar we trots op zijn

De vakantie die onze doelgroep aangeboden wordt, draagt ertoe bij dat mensen na hun vakantie weer een stukje positiever in het leven staan; meer rust in hun hoofd, betere balans in het gezin en ruimte voor nieuwe perspectieven.

Medewerkers
1 fte
Vrijwilligers
0
Sector Welzijn
Doelgroepen
Actief in
Nederland

Sinds 1 november 2016

Dit willen we bereiken

Het doel van deze vakanties is: -Nieuwe energie, hoop, geluk geven -Balans in gezin vergroten door creëren van tijd met elkaar -Mensen de kans bieden om volwaardig te participeren en hiermee de zelfredzaamheid te vergroten -De omgeving bewuster maken van gevolgen van armoede

Dit gaven we uit in 2020

€ 212.214

Maatschappelijk doel
74%
Beheer en administratie
17%
Werving
9%

Zo bereiken we ons doel

1. Via Nomineer kunnen mensen op de website www.reismetjehart.nl iemand uit de directe omgeving nomineren voor een vakantie.
2. Via Doneer wordt het zakgeld gecreëerd met donaties in geld en natura, zowel van particulieren als van (reis)organisaties die iemand graag e
3. Via Inspireer delen vakantiegangers hun verhaal om anderen te inspireren om iemand in hun directe omgeving te steunen.

Dit besteedden we in 2020 aan het maatschappelijk doel Info

€ 157.500

Recreatie, sport en wensvervulling
100%

Zo komen wij aan ons geld

De stichting ontvangt vooralsnog geen overheidssubsidies en is volledig afhankelijk van giften in geld of natura. Bij sponsoring in natura dient vooral gedacht te worden aan (reis)organisaties, vervoersbedrijven en toeleveranciers die reizen of reisonderdelen aanbieden.

Dit waren onze inkomsten in 2020

€ 240.336

Bedrijven
59%
Organisaties zonder winststreven
40%
Particulieren
1%

Dit waren onze reserves en fondsen in 2020 Info

€ 39.515

Continuïteitsreserve
100%