print PDF
CBF-Erkenningspaspoort

Stichting YvYa, bewust van borstkanker.

YvYa ondersteunt de ontwikkeling van Early Warning Scan voor borstkanker Deze screeningsmethode is voor alle vrouwen, vanaf 16 tot 100 jaar.
Info Sinds 1 mei 2021

Dit willen we oplossen

Alle vrouwen ontlasten van het zelfonderzoek en hun borsten levenslang bewaken. De EWS constateert veel eerder onregelmatigheden dan met het menselijk oog mogelijk is. Op een vrouwvriendelijk manier. Zo wordt borstkanker heel vroeg ontdekt en veel leed voorkomen.

Dit is waar we trots op zijn

We zijn trots op het feit dat we binnen 1 jaar een stevige organisatie neergezet hebben. We participeren in een zeer deskundig ontwikkelteam, hebben een betrokken denktank en een toegewijd bestuur. YvYa ondersteunt zo de ontwikkeling van de EWS met geld, kennis en advies.

Dit willen we bereiken
We willen bereiken dat de Early Warning Scan zo snel mogelijk beschikbaar komt voor alle vrouwen. YvYa wil financieel bijdragen zodat voor de zomer van 2021 het prototype van de Early Warning Scan klaar is. Het prototype wordt 1 oktober getoond aan publiek..
Dit gaven we uit in 2020 € 1.426
  • Werving 65%
  • Beheer en administratie 35%
Zo bereiken we ons doel
1. Door fondsen te werven t.b.v. het consortium zodat de ontwikkeling van de EWS niet stagneert. Tevens brengen we kennis en advies in.
2. Activiteiten te ontwikkelen en te ontplooien die leiden tot bewustwording van de risico's op borstkanker bij alle vrouwen m.n. bij jonge.
3. Doordat de denktank van YvYa een sterke stem heeft in de ontwikkeling van de EWS , wordt de vrouwvriendelijkheid van de EWS gewaarborgd.
4. . De eerste op kunstmatige intelligentie gebaseerde technieken voor data-analyse toegepast
Dit besteedden we in 2020 aan het maatschappelijk doel Info € 0
Zo komen wij aan ons geld
De stichting verwerft gelden door donaties van particulieren, zowel via sociale media, de website als via netwerken. YvYa doet verzoeken tot sponsoring aan bedrijven, instellingen, ondernemersnetwerken en liefdadigheidsnetwerken. Tevens is YvYa partner bij subsidieaanvragen.
Dit waren onze inkomsten in 2020 € 13.848
  • Particulieren 96%
  • Bedrijven 4%
Dit waren onze reserves en fondsen in 2020 Info € 12.422
  • Overige reserves 100%
Medewerkers Info 0
Vrijwilligers Info 0
Sector Gezondheid
Actief in Nederland

Ga naar de website van het goede doelOpen

 

Misschien vind je goede doelen uit deze sectoren ook interessant?

Welk Erkend Goed Doel past bij jou? Doe nu de test en kom er binnen één minuut achter.

Doe de DonatieTest

Het CBF houdt toezicht op Erkende Goede Doelen.

Meer weten? Organisatie I CBF- Toezicht op goeddoenGa naar cbf.nl