Diana Dekker manager Communicatie

26 januari 2017

Diana Dekker is vanaf januari 2017 werkzaam als manager Communicatie bij het CBF, de toezichthouder van de goededoelensector. Zij geeft leiding aan de nieuwe afdeling Communicatie en is lid van het managementteam.

Hiervoor was Diana Dekker communicatiemanager bij Randstad, interim-consultant voor (inter)nationale opdrachtgevers en consultant bij communicatieadviesbureau Ketchum. Nu maakt zij de overstap van het bedrijfsleven naar de goededoelensector. Diana Dekker: “Binnen deze dynamische en veelzijdige sector neemt het CBF een bijzondere positie in. Ik wil er graag aan bijdragen dat het aantal erkende goede doelen verder toeneemt en donateurs de erkenning zien als extra zekerheid dat zij met een gerust hart aan een goed doel kunnen geven.”

In 2016 is het aantal erkende organisaties met 30% gegroeid. Ook in het komende jaar streeft het CBF ernaar om meer organisaties aan zich te binden. Staatssecretaris Dijkhoff zegde in november 2016 de steun van de overheid toe voor deze verbreding.

(26 januari 2017)

Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie onder registratienummer C-130 & lid van het International Committee on Fundraising Organizations.