CBF-data gebruiken

Wil je met CBF-data jouw dienstverlening verbeteren? Of heb je de data nodig voor je onderzoek? We bekijken graag met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je leest op deze pagina meer over de mogelijkheden hoe onze data te gebruiken.

CBF-analysetool

Met de CBF-analysetool krijg je toegang tot gevalideerde data over goede doelen. De tool is gekoppeld aan de CBF-database en stelt je in staat om uitgebreide filters toe te passen op de data en gedetailleerde financiële informatie over goede doelen te bekijken. Ook is het mogelijk om benchmarks te maken voor goede doelen.

Toegang tot de CBF-analysetool is onderdeel van een enabling-partnerschap tussen jouw organisatie en het CBF. De mogelijkheden en kosten bekijken we graag met je.

Wil je meer weten over de CBF-analysetool? Neem contact met ons op via data@cbf.nl of 020 – 417 00 03.

Datasets

Je kunt ook een losse dataset bij ons aanvragen. Graag horen we naar welke data je op zoek bent en waarvoor je die wilt gebruiken. We bepalen in overleg tegen welke voorwaarden we de data kunnen leveren.

Weet je al direct welke data je nodig hebt, vul dan het aanvraagformulier in en stuur dat naar data@cbf.nl.

Wil je meer weten over de beschikbare data? Neem contact met ons op via data@cbf.nl of 020 – 417 00 03.

Leveringsvoorwaarden

Aan het gebruik van onze data stellen we een aantal standaardvoorwaarden. Zo zijn de data niet overdraagbaar en moet je duidelijk het CBF als bron vermelden. We houden ons het recht voor om dataverzoeken af te wijzen of aanvullende voorwaarden te stellen. Alle standaardvoorwaarden lees je in onze leveringsvoorwaarden.

 

Ga naar:

Onderzoek en inzichtenSamenwerking en partners

Wij zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie onder registratienummer C-130 & lid van het International Committee on Fundraising Organizations.