Erkenning aanvragen

Voor het aanvragen van de Erkenning lever je het CBF alle benodigde informatie aan. Daarna toetsen wij of je aan alle kwaliteitscriteria voldoet. Gedurende het aanvraagproces geven we je verbeterpunten mee en geven we voorbeelden van andere organisaties waarvan je kunt leren. Als je eenmaal bent Erkend mag je met trots het ‘Erkend Goed Doel’-logo uitdragen. Zo ben je herkenbaar en vindbaar en kun je rekenen op de steun van het publiek.

Start hier de onlineaanvraag voor de Erkenning

Erkenning aanvragen kleine goede doelen

Goede doelen met baten tot € 500.000 kunnen de Erkenning uitsluitend online aanvragen. Je vult enkele algemene gegevens in en en daarna ontvang je een e-mail met daarin de inloggegevens. Indien alle informatie is aangeleverd, word je per e-mail gevraagd om de initiële toetsingskosten te voldoen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is de aanvraag compleet. Voor meer informatie kun je deze routekaart raadplegen

Na het leveren van alle informatie zullen we in een telefonisch gesprek alles met je doornemen. Mochten er nog aanvullende gegevens nodig zijn, dan krijg je de tijd om die te verzamelen en later bij ons in te leveren.

Erkenning aanvragen grote goede doelen

Goede doelen met baten van meer dan € 500.000 kunnen de Erkenning aanvragen door contact met ons op te nemen via 020 – 238 91 04 of een e-mail te sturen naar erkenning@cbf.nl. We maken dan een afspraak voor een persoonlijke kennismaking, het toelichten van de aanvraagprocedure en het beantwoorden van vragen.

De aanvraag van de Erkenning gebeurt in vijf stappen.Voor een uitleg kun je deze routekaart raadplegen.