Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


Enjoycleaningup Foundation

Het schoonmaken van onze directe leefomgeving en natuurgebieden in Nederland met hulp van direct betrokkenen en de honden Joy en Bas.

Dit willen we oplossen

We willen het probleem van zwerfafval oplossen maar ook zorgen dat meer mensen zich verantwoordelijk voelen om hier zelf ook wat aan te gaan doen.

Dit is waar we trots op zijn

Steeds meer hondeneigenaren doen mee en begint een steeds grotere beweging te worden. Inmiddels in 12 landen honden (lokale helden) die mee doen. We proberen op een aaibare en positieve manier een verschil te maken en steeds meer mensen doen mee (met of zonder hond)

Medewerkers
0
Vrijwilligers
0
Doelgroepen
Actief in
Nederland

Sinds 1 april 2020

Dit willen we bereiken

Wij informeren burgers en geven voorlichting op scholen en hopen hiermee mensen enthousiast te maken om een bijdrage te leveren aan onze opruimacties op een positieve en aaibare manier. We werken hard om een mobiel educatiecentrum, het Labratorium, te realiseren.

Dit gaven we uit in 2021

€ 30.818

Maatschappelijk doel
53%
Werving
35%
Beheer en administratie
12%

Zo bereiken we ons doel

1. We willen graag dat hondenscholen de "Enjoycleaningup" training aan honden gaan geven en zo als ambassadeur het idee te helpen uitdragen.
2. Door heel Nederland opruimacties organiseren en voorlichting geven met ooit ook het mobiele educatiecentrum; het Labratorium
3. Publiciteit verwerven door demonstraties te geven met Joy of Bas, de opruimhonden met name op scholen, beurzen en bedrijven.
4. Postieve media acties. Alles wat wij doen moet sympatiek en aaibaar zijn en veel van onze werkzaamheden richten ons op socialmedia acties.

Dit besteedden we in 2021 aan het maatschappelijk doel Info

€ 16.370

(Directe) dienst- en hulpverlening
68%
Educatie, opleidingen en cursussen
32%

Zo komen wij aan ons geld

We zijn afhankelijk van donateurs en giften en dit is voor ons belangrijkste inkomsten bron. bedrijven kunnen ons sponsoren en wij geven inspiratie sessies aan bedrijven die daar een vergoeding voor betalen aan de stichting

Dit waren onze inkomsten in 2021

€ 110.698

Bedrijven
86%
Particulieren
14%

Dit waren onze reserves en fondsen in 2021 Info

€ 108.249

Bestemmingsreserves
100%

Misschien vind je goede doelen uit deze sectoren ook interessant?