Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


MiM

Praktische en financiële ondersteuning van duurzame projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, landbouw en welzijn.

Dit willen we oplossen

Het ultieme doel van de stichting is dat de mensen in Bembeke, Malawi, een acceptabele levensstandaard hebben bereikt. Om dat te bereiken ondersteunt de stichting (financieel) projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, landbouw en welzijn in deze regio.

Dit is waar we trots op zijn

Door goede samenwerking met en financiële ondersteuning aan basis- en voortgezet onderwijs, zaken realiseren voor leerlingen, ouders, studenten en docenten. Werken aan basale gezondheidszorgprojecten én varkensprojecten die m.n. ten goede komen aan kinderen en vrouwen.

Medewerkers
0
Vrijwilligers
8
Doelgroepen
Actief in
Malawi

Sinds 1 juli 2016

Dit willen we bereiken

Bijdragen aan de ontwikkeling van de regio op een schaal die impact heeft: Verbetering van kwaliteit van basis- en voortgezet onderwijs door projecten gericht op het ondersteunen van leraren. Verbeteren van gezondheidszorg en landbouw door middel van kleinschalige projecten.

Dit gaven we uit in 2020

€ 32.615

Maatschappelijk doel
97%
Beheer en administratie
3%

Zo bereiken we ons doel

1. Projecten gericht op de nodige faciliteiten voor primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, en hoger onderwijs .
2. Projecten gericht op de nodige faciliteiten voor en kennis over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg.
3. Projecten die de vorming van landbouwcoöperaties bevorderen, met name middels kleinschalige microkrediet-in-natura projecten.
4. Het project studiefinanciering waarbij studenten financieel gesteund worden bij hun beroepsopleiding.

Dit besteedden we in 2020 aan het maatschappelijk doel Info

€ 31.500

(Directe) dienst- en hulpverlening
100%

Zo komen wij aan ons geld

Via vaste donateurs, braderieën, markten, fondsen en incidentele giften.

Dit waren onze inkomsten in 2020

€ 33.028

Particulieren
100%

Dit waren onze reserves en fondsen in 2020 Info

€ 20.530

Overige reserves
100%