Terug naar Register Erkende Goede Doelen

CBF-Erkenningspaspoort


Stichting Oasis

Hoop en toekomst geven aan de mensen in India, door hulpverlening en evangelisatie.

Dit willen we oplossen

Gezonde maaltijden, kleding, gezondheidszorg, een opleiding en een veilige jeugd zijn in India niet vanzelfsprekend vanwege armoede. Stichting Oasis wil daar wat aan doen.

Dit is waar we trots op zijn

In een van de daycares zijn we al twintig jaar actief en maken we echt het verschil. Door duurzame investering van lokale partners halen kinderen bijvoorbeeld als eerste van hun generatie een diploma en kunnen zo ontsnappen uit de cirkel van armoede.

Medewerkers
0
Vrijwilligers
0
Doelgroepen
Actief in
India

Sinds 1 februari 2023

Dit willen we bereiken

Met de daycare activiteiten (huiswerkbegeleiding) en coaching classes willen we de cirkel van armoede doorbreken. Met de community health programs willen we gezondheid zorg meer bereikbaar maken en door de tailoring classes willen we vrouwen zelfstandigheid geven.

Dit gaven we uit in 2021

€ 236.868

Maatschappelijk doel
97%
Beheer en administratie
3%

Zo bereiken we ons doel

1. In de daycare helpen we kinderen met huiswerkbegeleiding, kleding, voedsel, veilige omgeving en veel liefde en aandacht.
2. In arme gebieden met nauwelijks medische voorzieningen, bieden we vanuit gezondheidsklinieken en outreaches medische hulp en voorlichting.
3. Met de tailoring classes willen we vrouwen zelfstandigheid en zelfvertrouwen geven door het verkrijgen van eigen inkomsten.

Dit besteedden we in 2021 aan het maatschappelijk doel Info

€ 230.450

Evangelisatie en zending
100%

Zo komen wij aan ons geld

De inkomsten van de stichting bestaan uit beleggingsopbrengsten en sponsorgelden. Tezamen met de gedeeltelijke intering op het vermogen zullen deze worden aangewend voor de financiering van hulpverleningsprojecten in India.

Dit waren onze inkomsten in 2021

€ 98.560

Particulieren
100%

Dit waren onze reserves en fondsen in 2021 Info

€ 1.099.350

Overige reserves
95%
Bestemmingsreserves
4%
Bestemmingsfondsen
1%